Contact

Je hebt een vraag? Of je wil dat Idée Fabriqué naar een leuk idee of beeld zoekt?

 
 
 
 

*we informeren je dat we jouw gegevens niet meer bijhouden na het offerteproces. Wil je toch graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, geef dan onderaan de pagina "voorbeelden" aan dat je interesse hebt in onze op handen zijnde nieuwsbrief. Bedankt!

Of … je hebt iets concreet dat je graag wil laten maken!

Beschrijf in je e-mail waar je aan denkt en stuur misschien ook meteen al je beeld mee. We checken dan alvast de haalbaarheid (kwaliteit, resolutie) en laten je snel iets weten. Je kan er niks mee misdoen, er wordt niets gefabriceerd zonder jouw duidelijke goedkeuring, dus na een prijsofferte, indien nodig vergezeld van een proef.

 

TIP > zware bestanden upload je naar WeTransfer, een gratis online verzendservice voor bestanden tot 2GB(!). Kies vòòr je upload voor "link aanmaken" > copy-paste deze in jouw e-mail en klaar.

Technisch en praktisch.

Vragen, tips en weetjes. Stuur ons bij elk geval van twijfel een berichtje, we infomeren je graag.

Welke bestanden aanleveren?

Een PDF (liefst in vectoren*) of een JPG op hoge kwaliteit voor foto's. Een *vector of contourlijn is ideaal voor teksten en tekeningen. Hobbyisten of grafische vormgevers die vertrouwd zijn met Adobe pakketten weten hier zeker raad mee. Ben je niet thuis is deze materie dan helpt Idée Fabriqué je graag bij het omzetten van je tekening.

Kleurmodus: RGB of CMYK. En zwart-wit kan natuurlijk ook.

 

TIP: grote bestanden  sturr je via www.wetransfer.com .

 

Wat is een goed bruikbare digitale foto?

Een scherpe en goed belichte foto. Vermijd foto's van personen in tegenlicht, in te fel zonlicht of met te hard flitslicht (dat maakt meestal de kleuren kapot). Het formaat hangt af van wat je ermee wil maken, maar reken gewoon standaard groot zo groot mogelijk. Bij twijfel stuur je jouw beeld gewoon door, als het beeld echt niet voldoet laten we het weten.

 

Op welke termijn zie ik mijn idee gerealiseerd?

Dat varieert van 5 tot 10 werkdagen en heel soms ook minder. We streven er naar iedeeen zo snel mogelijk te helpen maar weet dat Idée Fabriqué "rushfabriek" is.

 

"Setup"

Bij de meeste nieuwe opdrachten is er een éénmalige setupkost van 8 euro per beeld. Als je verschillende beelden hebt binnen één bestelling komt er dus 8 euro bij voor elk ander beeld. Bij een nabestelling van hetzelfde betaal je géén setupkost meer. Heb je echt een reeks foto's dan kunnen we je beter dienen als "ontwerpstudio", we werken aan uurtarief maar je komt zeker voordeliger uit. We geven je in elk geval een duidelijke inschatting vooraf.

 

"Ontwerpstudio"

Aan het eenvoudig uurtarief van 40 euro ondersteund Idée Fabriqué je in elk opzicht. Zo zetten wij jouw ruwe schets om naar haarscherpe vectoren of we maken een mooie digitale collage met jouw foto's. Of we kunnen met je meezoeken naar een supertoffe foto of illustratie voor je kamerbreed behang. Zowat alles is mogelijk en vragen staat vrij: info@ideefabrique.be. De omvang of de complexiteit zijn bepalend voor de uiteindelijke studiokosten, maar we geven je altijd vooraf al een inschatting.

Vooraf afrekenen.

Omdat alles bij Idée Fabriqué op afroep en op maat gemaakt wordt, starten we de productie pas nadat we je volledige betaling hebben ontvangen. Van dan af kan jij ook aftellen naar de vooropgestelde leveringstermijn. We sturen je een factuur en je betaald per overschrijving. Met de opening van de onlineshop zal je ook direct kunnen afrekenen via Bancontact en Paypal.

 

Het is een kwestie van vertrouwen maar geloof maar dat wijzelf en onze leveranciers samen streven naar kwaliteit en hoogste tevredenheid.

 

Zijn vermelde prijzen BTW inclusief?

Ja. En neen. Idée Fabriqué is als klein bedrijf vrijgesteld van BTW. Alle vermelde prijzen zijn dus "inclusief". Wanneer je als bedrijf besteld krijg je dus een onkostenfactuur, maar BTW zal je er niet op kunnen recuperen omdat die er niet extra werd bijgerekend.

 

Waarom niet 100% recycleerbaar?

Omdat we ondanks eenieders betrachting nooit kunnen verzekeren dat alles wat we maken of importeren tot de laatste vezel zal opgaan of herbruikt zal kunnen worden. We vermijden alvast materialen als plastiek, PVC (zoals bache en meschdoek), plexiglas en polypropyleen platen ook al dragen ze de stempel 'duurzaam' omdat ze jarenlang (eeuwen!?) meegaan. Wij zetten milieuvriendelijke creaties voor je neer in papier, karton, hout en textiel. En die zijn bijna voor 100% recycleerbaar.


Er stak wel bubbelplastiek in mijn levering :-/

Dat vermijden we zoveel mogelijk! Jammer genoeg moet er voor bescherming bij het transport toch soms nog plastiek gebruikt worden, het is voor ons ook belangrijk dat jouw materiaal behouden ter plekke komt. Maar hier wordt zeker over nagedacht en aan gewerkt.

 

Werken jullie leveranciers milieuvriendelijk?

Die zoeken we er voor uit! Zo zijn er voor digitaal drukwerk al geen aluminium drukplaten of chemicaliën nodig. Het printen gebeurt ook uitsluitend met inkten op waterbasis. Een digitale drukpers hoeft ook niet "in te lopen". Het eerste vel dat bij onze leverancier uit de printer rolt heeft meteen de juiste kleuren, per opdracht worden zo gemiddeld honderd vellen papier bespaard. Ook bij het lasersnijden kan men zò precies snijden dat er een slechts een minimale afstand nodig is tussen de verschillende modellen. Zo wordt het materiaal optimaal benut en dat zorgt voor weinig afval.

© Copyright: Patrick Jouret | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en levering

Ideé Fabriqué

Stadsveld 8

2200 Herentals

België

 

 

info@ideefabrique.be

• Jouw idee krijgt vorm

• Milieuvriendelijk

• Productie op afroep

• Gratis thuisgeleverd