SHOP

Wil je een artikel hieronder bestellen? Klik op "Dit wil ik!" en schrijf ons meteen een e-mail met daarin het bezorgadres en of je het artikel besteld zoals het is of dat je graag iets aangepast ziet (andere afmeting, extra tekst toevoegen, …) het kan allemaal, want alle artikelen worden gefabriceerd op afroep, we houden niets op stockGeen nood aan stockageruimte en het risico op overstock-afval is nihil. Digitale maatproductie is ook duurzaam omdat plaatmaterialen vaker optimaal benut worden. Reststukken kunnen soms nog ingezet worden voor kleine delen in een ander project, wat daarna nog overblijft kan netjes naar de recyclage.

Wil je iets doen met je eigen beeldmateriaal? Duik in onze materialencataloog hier verder beneden, stuur ons een e-mail met je beeld(en) en je wensen of vragen, wij checken en laten je iets weten.

Creatief geprikkeld?

mail ons en we zijn vertrokken!

We gaan met jouw idee aan de slag!

De cataloog is een online PDF document dat geregeld geactualiseerd wordt, want we ontdekken en proberen voortdurend nieuwe producten en technieken. Raadplaag de cataloog steeds vanaf hier op de website, zo bekijk je altijd de recentste versie.


We leveren kostenloos op één adres in de Benelux. Alleen bij grotere volumes of leveringen verder in Europa communiceren we de te verwachten verzendkost vooraf duidelijk bij de offerte.

 

Vooraf afrekenen is de norm. Omdat alles bij Idée Fabriqué op afroep en op maat gemaakt wordt geven we het startschot voor productie ook pas nadat we de volledige betaling hebben ontvangen. Je krijgt een bevestiging zodat jij ook kan beginnen aftellen op de leveringstermijn zoals vermeld bij het artikel of bij je offerte.

 

We bedienen je zo snel mogelijk, maar Idée Fabriqué is geen "rushfabriek". Originele stukwerken vragen wat meer tijd en de productietermijn kan ook variëren naargelang het materiaal, het procedé en de fabrikant. Jouw geduld wordt alleszins beloond!

© Copyright: Patrick Jouret | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en levering

Ideé Fabriqué

Stadsveld 8

2200 Herentals

België

 

 

info@ideefabrique.be

• Jouw idee krijgt vorm

• Milieuvriendelijk

• Productie op afroep

• Gratis thuisgeleverd