SHOP

© Copyright: Patrick Jouret | Alle vermelde prijzen zijn BTW inclusief en levering

Ideé Fabriqué

Stadsveld 8

2200 Herentals

België

 

 

info@ideefabrique.be

• Jouw idee krijgt vorm

• Milieuvriendelijk

• Productie op afroep

• Gratis thuisgeleverd

 

Laat je eigen ontwerp uitvoeren! Duik even in onze cataloog of vraag je offerte op maat als je niet meteen vind wat je zoekt. Dit najaar komt hier ook een online-shop met ecologische decoratieartikelen die je in enkele muisklikken besteld.  

Alles wordt gefabriceerd op afroep, zelfs de shop zal niets op stock houden. Zo hebben we geen nood aan stockageruimte en is het risico op overstock-afval nihil. Digitale maatproductie is ook duurzaam omdat materialen optimaal benut worden, reststukken zijn soms nog bruikbaar voor kleine delen in een ander project. Wat dan nog overblijft kan naar de recyclage. Er is enkel nog de "transport-factor", maar er zijn toch tekenen dat het daarmee ook stilaan de betere kant op gaat.

We gaan samen aan de slag!

Creatief geprikkeld?

mail ons en we zijn vertrokken!

De cataloog is een online PDF document dat geregeld geactualiseerd wordt. We ontdekkeen proberen voortdurend nieuwe producten en technieken. Raadplaag de cataloog steeds vanaf hier op de website, zo bekijk je altijd de recentste versie.


De toekomstige shop zal artikelen bevatten - eigen ontwerpen of werk van gast-ontwerpers - die je in enkele klikken kan bestellen, zonder ontwerp en zonder setupkost gratis bij je thuis bezorgd.


We leveren kostenloos op één adres in de Benelux. Allen bij de grotere volumes of leveringen verder in Europa communiceren we de extra verzendkost duidelijk bij de offerte.

 

Vooraf afrekenen is de norm. Omdat alles bij Idée Fabriqué op afroep en op maat gemaakt wordt geven we het startschot voor productie ook pas nadat we de volledige betaling hebben ontvangen. Je krijgt een bevestiging zodat jij mee kan beginnen aftellen op de leveringstermijn zoals vermeld bij het artikel of bij je offerte.

 

We bedienen je zo snel mogelijk, maar Idée Fabriqué is geen "rushfabriek". Originele stukwerken vragen wat meer tijd en de productietermijn kan ook variëren naargelang het materiaal, het procedé en de fabrikant. Jouw geduld wordt alleszins beloond!