Contact

Je wil dat Idée Fabriqué voor jou naar een leuk idee of patroon zoekt? Of je hebt gewoon een vraag?

 
 
 
 

*we informeren je dat we jouw gegevens niet meer bijhouden na het offerteproces. Wil je toch graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, geef dan onderaan de pagina "voorbeelden" aan dat je interesse hebt in onze op handen zijnde nieuwsbrief. Bedankt!

of heb je reeds iets klaar?

Beschrijf in je mail waar je aan denkt en stuur ook je beeld al mee. We checken de haalbaarheid (kwaliteit, resolutie) en laten je snel iets weten. Je kan er niks mee misdoen, er wordt immers pas gefabriceerd na ontvangst van je betaling en zodoende enkel mits jouw volledige goedkeuring.

 

TIP > zware bestanden upload je naar WeTransfer, dat is een gratis online verzendservice voor bestanden tot 2GB(!).

Kies vòòr je upload voor "link aanmaken" > copy-paste deze in jouw e-mail en klaar.

Technisch en praktisch.

Vragen, tips en weetjes. Stuur ons bij elk geval van twijfel een berichtje, we infomeren je graag.

Welke bestanden aanleveren?

Een PDF (liefst in vectoren*) of een JPG op hoge kwaliteit voor foto's. Een *vector of contourlijn is ideaal voor teksten en tekeningen. Hobbyisten of grafische vormgevers die vertrouwd zijn met Adobe pakketten weten hier zeker raad mee. Ben je niet thuis is deze materie dan helpt Idée Fabriqué je graag bij het omzetten van je tekening.

Kleurmodus: RGB of CMYK. En zwart-wit kan natuurlijk ook.

 

TIP: grote bestanden  stuur je via www.wetransfer.com .

 

Wat is een goed bruikbare digitale foto?

Een scherpe en goed belichte foto. Vermijd foto's van personen in tegenlicht, in te fel zonlicht of met te hard flitslicht (dat maakt meestal de kleuren kapot). Het formaat hangt af van wat je ermee wil maken, maar reken gewoon standaard groot zo groot mogelijk. Bij twijfel stuur je jouw beeld gewoon door, als het beeld echt niet voldoet laten we het weten.

 

Op welke termijn zie ik mijn idee gerealiseerd?

Dat varieert van 5 tot 10 werkdagen en heel soms ook minder. We streven er naar iedeeen zo snel mogelijk te helpen maar weet dat Idée Fabriqué "rushfabriek" is.

 

Géén setupkost bij één beeld.

Bij elke nieuwe opdracht is de verwerking (pre-press) van één digitale foto of digitale vectortekening inbegrepen. Heb je dus twee verschillende beelden binnen één bestelling dan komt er 6 euro bij. Of bij drie of vier of … tel je telkens 6 euro bij per ander beeld. Bestel je later nog eens hetzelfde of koop je iets uit de shop, dan is er ook geen setupkost meer. Heb je echt een reeks foto's dan kunnen we je beter dienen in uurtarief (€ 48/u., incl. btw), je komt zo zeker voordeliger uit.

 

Van idee tot grafisch ontwerp … "Idée PréFabriqué"

Idée Fabriqué is ook een grafische ontwerpstudio. Aan een uurtarief van € 48/u. (incl. 21% btw) ondersteund Idée Fabriqué je in ieder opzicht. We zetten je ruwe schets om naar haarscherpe vectoren voor het printen of snijden. Of we maken een mooie digitale collage met jouw foto's of we helpen je te zoeken naar de ultieme foto of illustratie voor je kamerbreed behang. Alles kan en vragen staat vrij: info@ideefabrique.be. De omvang of de complexiteit zijn bepalend voor de uiteindelijke studiokosten, maar we geven je altijd vooraf al een inschatting.

Vooraf afrekenen?

Inderdaad. Omdat alles bij Idée Fabriqué op afroep en op maat gemaakt wordt, geven we pas een GO aan de productie nàdat we je volledige betaling hebben ontvangen. Daartoe sturen we een digitale factuur en je betaald per overschrijving. Van dan af kan je aftellen naar de vooropgestelde leveringstermijn.


NEW! En coming soon…

Met de opening van de onlineshop zal je ook direct kunnen afrekenen via Bancontact en Paypal.

 

Zijn vermelde prijzen BTW inclusief?

Ja, alle vermelde prijzen inclusief 21% btw.

 

Waarom niet 100% recycleerbaar?

Omdat we ondanks eenieders betrachting nooit kunnen verzekeren dat alles wat we maken of importeren tot de laatste vezel zal opgaan of herbruikt zal kunnen worden. We vermijden alvast materialen als plastiek, PVC (zoals bache en meschdoek), plexiglas en polypropyleen platen ook al dragen ze de stempel 'duurzaam' omdat ze jarenlang (eeuwen!?) meegaan. Wij willen milieuvriendelijke creaties voor je neerzetten in karton, hout en textiel. En die zijn toch wel bijna voor 100% recycleerbaar.


Er stak toch wel bubbelplastiek in mijn levering! :-/

Dat vermijden we zoveel mogelijk! Jammer genoeg moet er voor bescherming bij het transport toch soms nog plastiek gebruikt worden, het is net zo belangrijk dat jouw materiaal behouden ter plekke komt. Maar hier wordt zeker over nagedacht en aan gewerkt.

 

Werken jullie leveranciers milieuvriendelijk?

Die zoeken we er voor uit! Zo zijn er voor digitaal drukwerk al geen aluminium drukplaten of chemicaliën nodig. Het printen gebeurt ook uitsluitend met inkten op waterbasis. Een digitale drukpers hoeft ook niet "in te lopen". Het eerste vel dat bij onze leverancier uit de printer rolt heeft meteen de juiste kleur. Zo worden per opdracht gemiddeld honderd vellen papier uitgespaard. Ook bij het lasersnijden kan men zò precies snijden dat er een slechts een minimale afstand nodig is tussen de verschillende modellen. Zo wordt het materiaal optimaal benut en dat zorgt voor weinig afval.

© Copyright: Patrick Jouret | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en levering

Ideé Fabriqué

Stadsveld 8

2200 Herentals

België

 

 

info@ideefabrique.be

• Jouw idee krijgt vorm

• Milieuvriendelijk

• Productie op afroep

• Gratis thuis geleverd