SHOP

Samen aan de slag met jouw beeldmateriaal, dat is de essentie van Idée Fabriqué. Maak je keuze uit de product-en-prijsllijst hier verder beneden en we zijn al halfweg. Of je kiest gewoon een mooi kant-en-klaar artikel hieronder, klikt op "dit wil ik!" en je e-mail staat meteen klaar. Geef je gegevens mee en wat je eventueel graag nog aangepast ziet. Andere afmeting, extra tekst, een andere kleur … Het kan allemaal, want elk artikel wordt gemaakt op afroep, we houden geen productenstock. Dat bespaard ons alvast veel ruimte en het risico op overstock-afval is daarmee helemaal van de baan. We maken enkel wat jij nodig hebt.

*de prijzen bij bovenstaande shop-artikelen zijn naast btw ook levering inclusief!

(op één adres, overal in de Benelux)

Jouw idee krijgt vorm!

Onze productenrijslijst is een PDF document dat we regelmatig actualiseren, want we ontdekken en proberen voortdurend nieuwe producten en technieken. Raadplaag de prijslijst steeds vanaf hier op de website, zo bekijk je altijd de recentste versie. Een echt webwinkel is het nog niet, maar daar wordt wel over nagedacht voor de toekomst.


Vooraf afrekenen is de norm. Omdat alles bij Idée Fabriqué op afroep en op maat voor jou wordt gemaakt geven we pas het startschot aan de productie als we jouw betaling hebben ontvangen. Je krijgt dan van ons een bevestiging zodat je weet dat hte in orde is en je kan beginnen aftellen naar de levering van je decoratie-artikelen.


Jouw bestelling leveren we alvast overal in de Benelux en natuurlijk ook verder in de EU. Gratis? Dat willen we de koeriers niet aandoen. We bekijken het liever 'case by case' en informeren je vooraf wat het je kost om jouw materiaal 'smooth and fair' op het adres van je keuze af te leveren.

 

Idée Fabriqué is geen "rushfabriek". Al lukt het ons meestal wel jouw producten binnen een werkweek op te leveren. De termijn kan wat variëren naargelang het gekozen materiaal, het procedé en de fabrikant. Zo kan het soms ook al eens iets sneller, maar ook dat bespreken we samen vooraf.